مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به اینکه آلایندههای موجود در هوا عوارض نامطلوبی به سیستم ایمنی بدن وارد میکند، مصرف مواد غذایی حاوی فیبر و آنتی اکسیدان میتواند مخربهای ناشی از آلودگی هوا را از بین ببرد.
احمد اسماعیل زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: میوه ها شامل سیب، پرتقال، نارنگی، لیمو، گریپ فروت و هویج حاوی پکتین بوده که برای کاهش خطرات آلودگی هوا مناسب است و توصیه می شود روزانه مصرف شود.